Contrast – Seriøs oppfølger

Contrast – Seriøs oppfølger

MLGF har eksistert i vel tre år nå og har tidligere utgitt EP-en med det fantastiske navnet Mordi Lage Go Frokost (derav bandnavnet). Denne gangen har kvartetten gått for den mer seriøse tittelen Contrast, for øvrig et svært passende navn. Det mest oppsiktsvekkende med denne ep-en er nemlig kontrasten og variasjonen mellom de tre låtene som presenteres her.

Åpningslåten Miss-Fake er først og fremst en melodiøs hardcorelåt med bra trøkk. Samtidig demonstrerer vokalist Eirik at han behersker både grim og ren vokal. Point Of Agony er en typisk melodiøs dødsmetallåt i samme gate som Children Of Bodom og en haug med andre finske og svenske band. Siste låt, Salvation, åpner som en atskillig roligere affære. Låten bygger seg helt greit opp i tempo og intensitet, og avslutter med doble basstrommer i fullt firsprang.

Alle de tre låtene er for så vidt iørefallende, men beklageligvis forsvinner litt av den nevnte intensiteten på grunn av tam produksjon. Dette gjelder spesielt Point Of Agony som rett og slett blir for spinkel, sjangeren tatt i betraktning. Ellers holder låtene bra nivå, og det er ikke vanskelig å ane et visst potensial dersom bandet får med tid på seg i studio.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.