Dying To Say This To You – Kjedsommelige lyder

Dying To Say This To You – Kjedsommelige lyder

Plata begynner riktignok litt tøft og fengende med låten Song With A Mission, men herfra går det dessverre bare en vei. Utforbakke. Synthpop er musikk man må gjøre grundig for at det skal funke, og dermed må man også fornye oppskriften en smule for å kunne skape overraskelser i positiv forstand. Det har The Sounds hoppet galant over i dette tilfellet.

Forsøkene på ballader er totalt skivebom, og bidrar bare ytterligere til å bekrefte de negative mistankene som stadig forsterkes gjennom de ti låtene, pluss en ellevte som har gjemt seg noen sekunder senere. Plata er ikke hårreisende dårlig, men bare så ulidelig lite spennende. Man kan nesten uten unntak kan gjette seg til hva som dukker opp rundt neste sving.

Her i landet vil vel Surferosa være det nærmeste man kommer The Sounds i sitt uttrykk, uten sammenligning forøvrig. Her mangler nemlig mye av gnisten og spillegleden man kunne ønsket seg av et band som dette, og dermed blir dette rett og slett litt meningsløst å bringe med seg videre. Dette er ikke egnet for å heve stemningen på festen om den skal vare litt utover natta.

Hadde bandet bare holdt seg til det de begynner med innledningsvis kunne mye vært reddet. Når de slipper opp gassen allerede på låt nummer to blir dette bare rar og lite engasjerende musikk.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.