Slipper sin første EP

Slipper sin første EP

Mye har skjedd for Heroes & Zeros i det siste. De vant Urørt-finalen med låta Cellophane. De kom med på soundtracket til spillefilmen URO, og ikke minst vant de Zoom-finalen sammen med tromsøbandet The Fernets. Dermed fikk de anledning til å stikke ut på Zoom-turnéen å spre sin, ifølge bandet selv, «mørke indierock med traumatiske undertoner».

De har blitt booket til en rekke av sommerens største festivaler. Deriblant Quartfestivalen, Slottfjellfestivalen og Øyafestivalen. Nå er de altså klare med sin aller første utgivelse. Circles EP slippes tirsdag 6. juni.

Guttene er i dette øyeblikk også aktuelle med konserter i forbindelse med P3Sessions turnéen med Ralph Myerz & The Jack Herren Band og Minor Majority. En turné som avsluttes på Nedre Elvehavn i Trondheim lørdag 3.juni.

Circles EP finner vi følgende låter:

1. Circles,
2. Rupture 180
3. Intermission
4. Over the Moon
5. Come Home

Siv Marte Lorås

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.