[White Uniform]Contrast – Melankoli og rock i skjønn forening

[White Uniform]Contrast – Melankoli og rock i skjønn forening

EPen [White Uniform]Contrast bygger videre på den melankolske rocken fra debuten New Cries Of Battle And Victory, og viser at trønderne Josephine fortsatt evner å snekre sammen fine låter. De har utviklet seg siden debuten og klarer å holde et jevnere nivå på låtutvalget.

Åpningslåten Thousand Moments kombinerer fint mellom det pene popaktige uttrykket og den rå rocken, og vokalen til Eirik Macnail fungerer ypperlig her. På den behagelige Quell har Josephine fått med seg Spellemannsvinner Marthe Valle som gjestevokalist, mens melankolien virkelig gjør sitt inntog på Not Waiting Just Drowning.

EPen som helhet er god. Josephine gjør ikke mye nytt, men de viser at de leverer gode låter, som er fine og behagelige å lytte til. Låtene fungerer godt hver for seg, samt at viser et bredere spekter, og på det området har Josephine blitt bedre siden debuten.

Morten Rosvold

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.