Ny runde Quiz n’1/2 i kveld

Ny runde Quiz n’1/2 i kveld

I god tradisjon følger vi opp med nye runder med Quiz n’ 1/2. Opplegget er omtrent som før, med fire runder. Dato og tidspunkt er onsdag, 28. februar klokken 19.00, sted er kafeen i første etasje i lokalene til Garage Oslo i Grensen 9. For de som vi benytte sjansen til å sitte i den fine bakgården, er det også mulig å delta i konkurransen derfra.

For de som ikke har deltatt tidligere kan vi gjenta at fasit og resultatlister publiserers her på panorama.no påfølgende dag.

Fire runder
Som vanlig vil vi også denne gangen kjøre fire runder. Første runden gjelder det å spore coverlåter, i den andre er det om å gjøre å navigere seg frem til to aktører som har samarbeidet på plate, mens i den variable tredjerunden fokuseres det på album og utgivelsesår. Avrundningsvis jekker vi helt ned, og ønsker bare å vite navnet på artistene vi spiller. Denne gang er det quizvert Paul som styrer showet. Når vinnerlaget er avslørt, tar vi en liten sommerpause, men er tilbake allerede 30. august.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle PopQuizGarage.

NB! Du trenger absolutt ikke å være musikknerd for å delta, men litt bør man kanskje kunne for å hevde seg helt i toppen. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag, mens antall lag i teorien er ubegrenset.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.