Bruce Springsteen tilbake i oktober

Bruce Springsteen tilbake i oktober

Foto: Promo

Bruce Springsteen og hans The Seeger Sessions Band kommer tilbake til Oslo Spektrum søndag 29. oktober. «The Boss» og bandet spilte senest i Oslo 20. mai i år, og fikk den gang en lettere euforisk mottakelse. Konserten var naturlig nok utsolgt, og det er lite trolig at det blir mindre rift om billettene denne gang.

Billettsalg fra lørdag
Billettsalget til konserten i Oslo Spektrum 29. oktober starter lørdag 8. juli, klokken 10:00. Billetter kjøpes på www.billettluka.no eller på tlf. 815 11 500. Det er mulig å kjøpe fire billetter pr. person, og alle billetter må betales med kort ved bestilling.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.