Her er de Mercury-nominerte

Her er de Mercury-nominerte

Nationwide Mercury Prize har nettopp sendt ut en liste over 12 band og artister som er nominert til prisen for årets beste musikkalbum. I fjor gikk prisen til Antony & The Johnsons for platen I Am A Bird Now

Mercury er på mange måter Storbritannias og Irlands svar på Alarm-prisen. Den ble etablert i 1992 som et alternativ til det bransjestyrte fesjået Brit Awards, og tok navnet sitt fra sin første hovedsponsor, det nå avdøde teleselskapet Mercury.

Her er de nominerte:
Arctic MonkeysWhatever People Say I Am, That’s What I’m Not
EditorsIn The Black Room
GuillemotsThrough The Windowpane
Hot ChipThe Warning
Isobel Campbell And Mark LaneganBallad Of The Broken Seas
Lou RhodesBeloved One
MuseBlack Holes & Revelations
Richard HawleyColes Corner
Scritti PolittiWhite Bread Black Beer
SwayThis Is My Demo
Thom YorkeThe Eraser
Zoe RahmanMelting Pot

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.