Slottsfest uten konger

Slottsfest uten konger

Foto: Thomas Olsen

Fotograf: Thomas OlsenSola skinte som vanlig over vestfolds hovedstad, og publikum var mildt
sagt motivert for pop, rock og duggfriskt humlebrygg.

God stemning
Panoramas mannskap entret festivalen i det Serena-Maneesh gikk på scenen. Ikke uventet var publikum allerede i god stemning, og tok i mot Serena med stor jubel. Så leverte også gruppa sakene sine, med ivrig tramping på fuzz-pedalen og herlig bråkete kvalitetes-larm.

Det samme kan man imidlertid ikke si om Morten Abels innsats noen timer senere. En serie platte låter fra begynnelsen av dette århundre Fotograf: Thomas Olsener ikke lenger særlig spennende materiale, og behovet for en nyskapning bør stå som første prioritet på Abels liste i tiden fremover. Dette var nemlig kjedelige greier, selv om det ferdig oppvarmede publikummet ga Stavangers popkonge rikelig med applaus da han serverte sommerhitene fra noen år tilbake.

Folksomt på fjellet
Til sammen stilte 6750 personer opp innenfor gjerdene fredag. Det gir klare indikasjoner på at på at Slottsfjell Festivalen er på vei til å bli en av landets viktigste musikkmønstringer. Vel fortjent!

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.