Scroll To Top

In My Mind – Tamt kjendisparty

Artister: Sjangre: , , ,
Karakter

Pharrell, den ene halvdelen av produsent-teamet The Neptunes, er ute med solodebutplaten In My Mind. For å hjelpe seg med rappingen, har han hentet inn navnkunnige artister som blant andre Snoop Dogg, Jay-Z og Slim Thug. Gwen Stefani er også hanket inn, og hun opptrer på singelen Can I Have It Like That. Produksjonen er det Pharrell selv som står for.

Problemet med In My Mind er heller ikke at ferdighetene mangler. Trøbbelet melder seg når låtene som skal vise at talentet ikke bare er til pynt, skuffer. Finurlige beats og lure triks, det som tidligere har vært kjennetegnet på det Pharrell har foretatt seg, er mer unntaket enn regelen. Selv om Pharrell avleverer helt anstendige beats som enten han selv eller kjendisvennene synger oppå, er det noe tamt og ufikst over det hele. Det er greit nok, men ikke bra på en smittende og fengene måte. Hip hop og pop om hverandre, men altfor sjeldent på gledelig vis.

Strenge Rapsy Shit er den beste enkeltlåta, med Baby (feat. Nelly), en smygende dansegulvinner, Number One (feat. Kanye West) en jovial gladlåt, og Skateboard P Presents: Show You How To Hustle (feat. Lauren), en røff semibanger, som verdige utfordrere. Det dumme er at tre av disse fire låtene kommer helt mot slutten av skiva. Mellom Rapsy Shit og Skateboard P Presents: Show You How To Hustle er det kort fortalt skuffende lite over gjennomsnittlig bra musikk på In My Mind. Og det gjør sitt til at totalinntrykket blir i slappeste laget.

In My Mind blir aldri ordentlig svak, men heller ikke kul nok til å komme over midt-på-treet-kneika. Til det mangler den for mye av det lille ekstra.

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer