a-ha og D’Sound åpner elektronikkmesse i Berlin

a-ha og D’Sound åpner elektronikkmesse i Berlin

Messen vil vise de viktigste nyhetene innen tv, video, elektronisk bilde, Hi-Fi, dvd, bærbare lyd- og bildeprodukter og bilunderholdningsutstyr, og messen er åpen fra 1. til 6. september.

Åpner med norsk pop
Kvelden før, torsdag 31. august, kan man oppleve to av Norges fremste popband under messens åpningskonsert.

a-ha har besøkt Berlin flere ganger. Senest i fjor gjorde de to opptredener i Berlin. Først under Bob Geldofs Live8-konsert i juni, før de kom tilbake i november og gjorde en egen konsert på Arena Treptow. Deres første Berlin-konsert ble holdt på Waldbuhne for 18 år siden!

Fotograf: uKonserten de gjør denne uka vil være den eneste a-ha gjør i Tyskland i år.

Dristig cover skremte tyskerne
D’Sound har også gjestet byen flere ganger. Det er under et halvt år siden de sist holdt konsert i Berlin. Det ble også mye medieomtale hjemme i Norge da coveret til D’Sounds siste plate viste seg å være for vågal (!) for det tyske publikumet, og resulterte i at det internasjonale coveret ble sensurert.

Duett?
Simone i D’Sound nynner også som kjent refrenget på a-has hitsingel Velvet, så gjenstår det å se om det blir duett mellom Morten og Simone når de entrer scenen under IFA Summergarten Open Air i Berlin på torsdag.

Denne artikkelen er også publisert på Berlinberlin.no.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.