Gitarrock-vinnerne

Gitarrock-vinnerne

El Cuero (bildet) ble startet i 2005 og er et spesielt band i norsk sammenheng, med sine melodiøse låter, spilt fullstendig kompromissløst og uten kommersielle hemninger. Fire menn med autentisk og rufsete rock.

Shit City er et hårete rockecountryband som hevder de passer like godt på bedehus som på den brune bula mora di advarte deg mot. Sju menn med dårlig tannhygiene og ei jente som er det pene ansikt utad. Vi snakker sødmefylt promillecountry med rockefot og en god klype skittenrealisme.

Vinnerne av to billetter hver til denne dobbeltkonserten ble: Hege Anita Nilsen og Jørund Vålandsmyr.

Vi gratulerer vinnerne, og takker alle som har deltatt.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.