Vinnere i Sergeant Petter-konkurransen

Vinnere i Sergeant Petter-konkurransen

Foto: Knut Åserud (promo)

Vi stilte spørsmålet
Hva er Sergeant Petters egentlige navn?

Riktig svar er, som så mange hadde svart riktig på, selvsagt Petter Folkedal.

Vi har trukket ut Gunlaug Halseid fra Bergen og Gunnhild Bringsvor fra Oslo, som begge har sikret seg et eksemplar av sersjantens nye album og som i tillegg kan ta med seg en venn eller venninne på konsert i sin hjemby. Vi gratulerer!

For alle andre minner vi om at i anledning lanseringen av Sergeant Petters tredje studioalbum, A Mid-Tempo Frenzy, spiller han nye og gamle låter på henholdsvis Hulen i Bergen fredag 6. oktober, og på Café Mono i Oslo lørdag 7. oktober.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.