Scroll To Top

Love’s Come To Town – Imponerende siddiscountry

Karakter

Såpass helstøpt er dette at det er grunn til å la seg imponere. Så mye nytt og revolusjonært er det likevel ikke å spore på Love’s Come To Town. Men Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars overbeviser med et knippe sterke låter og upåklagelig fremføring.

Olav Larsen liker amerikansk tradisjonsmusikk. Debuten består for det meste av amerikansk beslektet populærmusikk og det er tydelig at det er countrymusikken som står hans hjerte nærmest. På Love’s Come To Town er han og bandet innom de fleste musikalske fasetter, det være seg mainstream country, bluegrass, pop og alternativ country. Alt fremført på en svært overbevisende måte.

Larsen skriver gjennomgående fremragende låter, synger med den rette twangen og har den riktige knekken i stemmen, mens produksjonen og lydbildet er passe vindskjevt og forfriskende.

Alt dette, og høydepunkter som May The Sun Always Shine, You’re The Only One, I Ain’t Got Time og Give Me Your Heart, gjør at Love’s Come To Town er blitt som kjempestor lørdagsgodtepose.

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars er, for å bruke en gammel og etter hvert utvannet klisjé, et band å se opp for.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer