Scroll To Top

Vinnere av Badly Drawn Boy-billetter

Foto: promo

Det er sangeren og låtskriveren Damon Gough som skjuler seg bar aliaset Badly Drawn Boy. Han liker seg godt i poplandskapet, samtidig som han ofte blir nevnt i sammenheng med en ung Bruce Springsteen, som han ikke legger skjul på er hans store idol. Og en ikke helt uvesentlig sammenligning er Badly Drawn Boys ferske album Born In The UK. Om Gough er en britisk Bruce eller ei skal ikke vi legge oss alt for mye opp i her, men i konkurransen stilt vi følgende spørsmål:

Hva er tittelen på Badly Drawn Boys debutalbum?

Riktig svar er The Hour Of Bewilderbeast fra 2000, som veldig mange Panorama-lesere visste. Blant de mange som sendte inn ritkig svar har vi trukket ut Ingeborg S. Backe og Jon Michael Gran som begge kan ta med seg en venn/venninne på konserten i kveld.

Om skribenten

kommentarer