Datarock dobbeltrocker Berlin

Datarock dobbeltrocker Berlin

Foto: Thomas Olsen

Sist Datarock besøkte Berlin var det stor stemning på den lille klubben Lovelite i Friedrichshain ( se bilder fra konserten her) Og det blir garantert stemning når de nå spiller på litt mer kjente og hakket større Magnet, i nabobydelen Prenzlauer Berg.

Og allerede dagen etter er de booket til å underholde på Vice Magazines interne fest på hippe Pax Studio i Berlin Mitte, men her kun for inviterte gjester.

Videre til USA
Fredrik Saroea og Ketil Mosnes, duoen bak Datarock, gav ut debutalbumet Datarock i 2005. Og miksen av elektronika, rock, funk, disco og new wave har slått godt an, ikke bare i Norge men også utenlands.
Fotograf: Thomas Olsen

Øya-festivalen ble, som eneste europeiske festival, invitert til å sette sammen en klubbkveld til årets SXSW (South By Southwest) i Austin, Texas. Datarock, som har spilt tre ganger på Øya i løpet av de to siste åra, var et naturlig band å ta med over dammen.

Vinn billetter
Og allerede før SXSW sparkes i gang om to måneder, vil Datarock spille i New York under en showcase kalt ”Norway vs New York”. Etter Texas går turen videre til Los Angeles.

Men først går altså turen til Berlin.

Er du i Berlin 26. januar og har lyst å gå på konsert? Det norske Berlin-magasinet Berlinberlin.no gir bort to billetter. Send en e-post til konkurranse@berlinberlin.no med ”Datarock” i emnefeltet, og du er med i trekning av to plasser på Magnets gjesteliste.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.