Scroll To Top

Haben Sie angst, Schtimm?

Artister: Sjangre: ,

Foto: Aage Olai Asphaug (Schtimm)

De to låtene, From The Times Of Neverletgo og Whiteholes, er begge hentet fra Schtimms fjerde og foreløpig siste album, Time, Space And Other Stories. Albumet er ennå ikke sluppet i Norge, men har ifølge bandets hjemmeside allerede fått en sterk mottakelse i tyske musikkmedier.

RTF-sendte Kriminaldauerdienst har kanskje ikke oppnådd Derrick-status ennå, men er like fullt en av Tysklands mest populære politiserier.

Schtimm kommer fra Saltdal i Nordland, og er kanskje mest kjent for en konsertturne for noen år siden der musikken ble spilt gjennom hodetelefoner som publikummerne fikk utdelt.

For de av Panoramas lesere som befinner seg i Trondheim under by:Larm de kommende dagene, er det også verdt å nevne at Schtimm serverer smakebiter på Smia rundt midnatt lørdag 10. februar. Bandet spiller også på Gratisklubben torsdag klokken 20.30.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer