Vinn billetter til My Midnight Creeps

Vinn billetter til My Midnight Creeps

My Midnight Creeps er aktuelle med albumet Histamin, og kjent for å gi fra seg mye lyd – både på plate og fra scenen. En My Midnight Creeps-konsert er tidligere beskrevet slik av Panorama:

”(…) My Midnight Creeps høres vitterlig ut som en hybrid mellom nettopp Madrugada og Ricochets. Eller kanskje som en opp-punka versjon av Madrugada. Det vil si råere, mer bluesy og langt mer skitten utgave av den kjølige og rene lyden til nordlendingene. To gitarer, trommer, tangenter, en kledelig saksofon og ikke minst en tung og drivende bass gir bandet et lydbilde som både høres velkjent, men likevel uvanlig ut. Som soundtracket til en Tarantino-film, men som blir regissert av Erik Skjoldbjærg. Sofistikert, energisk og stilsikker, men tung og mørk på samme tid.”

Denne omtalen er hentet fra en konsert på Kroa i Bø – for å vinne to billetter til konserten i Oslo må du fortelle oss hvor mange mennesker det bor i Bø kommune.

a) 5 307
b) 7 035
c) Bø er et fantasisted

Letter blir det ikke å komme på konsert denne fredagen. Merk din e-post med ”My Midnight Creeps på John DEE” og sende den til konkurranse@panorama.no.

Vi minner om at det er 18-års aldersgrense på denne konserten.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.