Vinn billetter til Maria McKee

Vinn billetter til Maria McKee

Foto: Promo

Den tidligere frontfiguren i country-rockbandet Lone Justice er igjen plateaktuell. Late December er hennes sjette soloplate.

Maria McKee ble tidlig en del av musikkscenen i hjembyen Los Angeles, faktisk hadde hun sin første opptreden som treåring da hun stod på scenen på legendariske Whiskey-a-Go-Go sammen med sin halvbror Bryan MacLean (tidligere medlem i Love). I 1982 møtte hun Ryan Hedgecock og med bakgrunn i deres felles interesse for countrymusikken startet de rootsrock-bandet Lone Justice.

Med Lone Justice og deres blanding av soul, r&b, rock og country ble Maria McKee et kjent navn for alle med en musikkinteresse litt på siden av samleplatene. Da hun kom med sitt selvtitulerte debutalbum i 1989 var det klart at bandet nå var historie.

Hun huskes også for filmmusikken til Tom Cruise-filmen Days of Thunder og den vakre popballaden Show Me Heaven. McKee har besøkt John DEE en rekke ganger tidligere og entrer scenen igjen tirsdag 15. mai.

Konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:
Linda Bredal og Martha Ådland.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.