Vinn billetter til 65 Days Of Static

Vinn billetter til 65 Days Of Static

65 Days Of Static er booket til Hove-festivalen og er aktuelle med nytt album: The Destruction Of Small Ideas. Dette er støyrock, plassert et sted midt i mellom industri, elektronika og postrock. Bør falle i smak hos de som liker Mogwai. De debuterte i 2006 med The Fall Of Math, som ble godt mottatt.

For å vinne fribilletter til deg og din venn trenger du bare sende oss en e-post der du gir oss navnet på et fotballag fra bandets hjemby Sheffield. Adressen er som vanlig konkurranse@panorama.no, og denne gang merkes e-posten med ”65 Days Of Static”. Vi minner om at det er 18-års aldersgrense på konserten.

Denne konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:
Hilde Høgetveit Westad
Mikael Vik

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.