Vinn billetter til Morten Abel

Vinn billetter til Morten Abel

Denne konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:
Hanne Flacké Botnen, Mandy-May Jolie og Veronika Storli

Morten Abel slapp sitt femte soloalbum, Some Of Us Will Make It i fjor. Etter en halv million solgte album og tre Spellemannspriser er en av våre største hitmakere klar for å spre om seg med slagere og sommerstemning på Rockefeller. Hans tidligere konserter dette året har fått rosende omtale og det er ingenting som tilsier at sommervarme i juli vil legge noen demper på stemningen.

For å oppleve The Birmingham Ho, You Are Beautiful, Helicopter, Tulipz, Lydia, Dobermann og You Are The One Lalalala trenger du bare å sende en e-post til konkurranse@panorama.no der du nevner minst to band Morten Abel har spilt i. Merk e-posten med ”Morten Abel på Rockefeller”.

Vi minner om at det er 18-års aldersgrense på konserten.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.