Djevelrokker

Djevelrokker

Foto: promo

Mantaray, eller djevelrokke på norsk, er tittelen på albumet som kommer i september. Og fiskene som flakser rundt i sydligere havstrøk kan veie over tre tonn og ha et vingespenn på nesten åtte meter. Så Siouxies nye plate bør ikke være noen lettvekter om den skal matche tittelen.

I august kommer første smakebit fra albumet i form av singelen Into A Swan. Den utgis først digitalt 13., og på CD og vinyl 27. august.

About To Happen, Here Comes That Day og Drone Zone er andre titler nettstedet Siouxsie.com kan avsløre fra albumet som vil være på plass i platehyllene fra 10. september.

Siouxsie & The Banshees så dagens lys i London i 1976. Bandet hadde flere hitter på åtti- og nittitallet, blant annet Kiss The For Me, Dear Prudence og Peek-A-Boo. Deres første singel Hong Kong Garden fra 1978 kunne man sist høre på soundtracket til Sofia Coppolas Marie Antoinette. Men nå er det altså soloplate som gjelder.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.