Supergrass slipper nytt materiale

Supergrass slipper nytt materiale

Supergrass er klar med ny singel, Diamond Hoo Ha Man 14. januar og blir første smakebit fra et nytt album på den ærverdige labelen Parlophone som er planlagt utgitt i mars. Oppfølgeren til den to år gamle Road To Rouen har foreløpig ikke fått noen tittel.

Samtidig er det klart at det er Charly Coombes, bror til bandmedlemmene Gaz og Rob Coombes, som overtar firstrengeren etter at Mick Quinn brakk ryggen mens han gikk i søvne. Innhoppet gjelder bare på en kortere turné bandet skal legge ut på i forbindelse med platesleppet. Mick Quinn er for øvrig på bedringens vei, melder Billboard på sine hjemmesider.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.