Scroll To Top

Superfamily til Eurosonic

Artister: Sjangre: ,

Eurosonic er Europas svar på vårt eget bransjetreff Bylarm og er en enorm mulighet til å vise seg frem for det europeiske markedet og 10, januar spiller Superfamily for bookingagenter, mediefolk og andre viktige folk innen musikkbransjen. Konserten vil i tillegg bli tatt opp og tilbudt 25 europeiske radiostasjoner.

Vi har plukket ut Superfamily fordi de har et internasjonalt potensiale som liveband. De har vist en egen evne til å bli bedre og bedre ettersom oppgavene har blitt større, og de har en entusiasme som smitter over på folk hvor hen de kommer, sier musikksjef i P3 Håkon Mosleti en pressemelding.Fotograf: Nils F. Skumsvoll

Tidligere har norsk band som Kaizers Orchestra gjort seg stor nytte av en slik profilering et slikt bransjearrangement som Eurosonic gir.

Med seg til Eurosonic vil Superfamily få med seg en rekordstor norsk delegasjon og blant andre vil Ida Marie, Grand Island og Shining ta turen sydover.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer