Vinn pass til Roskilde ved å delta i Quiz n’1/2

Vinn pass til Roskilde ved å delta i Quiz n’1/2

Blant lagene som blir med i serien, kreves det at laget bruker samme lagnavn gjennom fem runder. Deltar laget ditt mer enn fem ganger, vil vi legge sammen poengsummene fra de fem beste rundene. I finalen, som går av stabelen ved sesongavslutning onsdag 11. juni, vil alle lagene som har deltatt fem ganger i løpet av vårsesongen, kjempe om de fire Roskilde-passene. Summene de har oppnådd til da regnes med for totalscoren, mens det denne kvelden blir stilt bonusspørsmål som kan gi ekstra høy poengscore i finalerunden.

For øvrig oppfordres alle andre å stille til vanlige runder med Quiz n’1/2, som kjøres parallelt og uavhengig av den aktuelle serien, som altså kan føre til at fire på laget ditt stikker av med de gjeve festivalpassene.
Roskilde Festivalen 2008 går av stabelen 3. – 6. juli, med muligheter for publikum å sjekke inn allerede fra 29. juni. Passene vi deler ut som premier gir adgang for alle åtte dagene.
Ellers kjører vi som normalt på med fire runder hver gang. Tema for runde to endres fra gang til gang, mens de tre øvrige rundene som vanlig dreier seg om coverlåter, album og år, samt å finne frem til hvilken artist som spiller.
Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Husk at det er tillatt med opp til fem personer på hvert lag.

Onsdag 13. februar 2008
Onsdag 27. februar 2008
Onsdag 12. mars 2008
Onsdag 26. mars 2008
Onsdag 16. april 2008
Onsdag 30. april 2008
Onsdag 14. mai 2008
Onsdag 28. mai 2008
Onsdag 11. juni 2008 (sesongavslutning)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.