Vinn billetter til Patton & Fennesz

Vinn billetter til Patton & Fennesz

Konkurransen er avsluttet og vinnerne ble:

King Ho Wong og Katrine Karlsen

Ja, det er Mike Patton! Den lett hyperaktive Patton, mest kjent fra Faith No More, Mr. Bungle, Tomahawk, Fantômas og senest som gjestevokalist i The Dillinger Escape Plan, har med sin uredde eksperimentering fått et bredt musikalsk nedslagsfelt. I den lange rekken av samarbeidsartister har turen nå kommet til den kjente samtidsmusikeren Christian Fennesz.

Duoen spilte sammen på en rekke festivaler i fjor og utfordrer de musikalske rammene med sin kreativitet og sjangermiksing. Forvent litt av det aller meste.

For å vinne fribilletter til deg og din venn trenger du bare å sende oss en e-post der du forteller hvilket jubileum Mike Patton kunne feire 27. januar i år. Adressen er som vanlig konkurranse@panorama.no, og denne gang merkes e-posten med ”Patton & Fennesz”. Vi minner om at det er 18-års aldersgrense på konserten.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.