Kredibel discodans til Norge

Kredibel discodans til Norge

Iskrem, pizza, pasta, fotball, biler også videre, også videre. Italienere er kjent for å være gode på mye fint. Til og med disco er de drevne på, les italo disco. Men foreløpig er det ikke gode punkfunkband vi primært assosierer med støvlelandet.

Nå som Disco Drive fra Torino har sluppet sin andre langspiller, Things To Do Today, og har lagt seg ut på turneveiene rundt om i Europa, kan dette fort forandres. For Disco Drive er ganske enkelt er punkfunkband slik punkfunkband skal være: danseglade, bassgitarorienterte og hyperenergiske. De er med andre ord innehavere av alle de elementer som gjør et bra danseband.

Vi i Panorama har i alle fall fullstendig falt for dette bandet, og ønsker at dere, våre elskede lesere, også skal oppdage det. Skiva Things To Do Today, som for øvrig er mikset av Steve Revitte (DFA, Liars, LCD Soundsystem og Beastie Boys), er jevnt over drivende god, og en sann feststarter. Disco Drive låter som et !!! med sterke følelser for gitarvreng, eller som et Gang Of Four krysset med Klaxons. Det er utagerende fest som er greia her, og det er noe vi på Panorama-kontoret ALDRI går lei av. Aldri.

Bandet er på turné i disse dager, og legger heldigvis turen innom Norge. Vi anbefaler alle som er gamle nok, til å ta turen. Disco Drive spiller i følgende byer:

Oslo: 29. februar på Café Mono
Bergen: 1. mars på Strædet
Stavanger: 2. mars på Grottene
Kristiansand: 3. mars på Charlies Bar

Vel møtt!

Sjekk ut Disco Drive MySpace.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.