Kiss til Oslo og Bergen

Kiss til Oslo og Bergen

Kiss ble dannet i New York i 1973 og er kjent for tung rock, pyroeffekter, kostymer og masse sminke. Peter Criss og Ace Frehley ble med i bandet etter at Gene Simmons og Paul Stanley annonserte etter bandmedlemmer i New York Times, og i 1974 kom debutplaten Kiss. Bandets store gjennombrudd kom i 1975 med platen Alive!.

Til sammen har Kiss solgt rundt 80 millioner album, i tillegg til enorme mengder supportereffekter. De har sin egen tegneserie publisert av Marvel, og en egen film.

Kiss skal spille i Vallhall i Oslo 31. mai, og drar til Bergen for å spille på Bergenhus Festning 1. juni.

Billettsalget til begge konsertene starter fredag 22. februar kl 09:00 via www.billettservice.no, www.oslospektrum.no eller med personlig fremmøte på Oslo Spektrums billettkontor. Begrensning på 6 billetter pr. person.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.