bob hund til Norge?

bob hund til Norge?

Det har gått sju år siden bob hund slapp sitt foreløpige sistealbum, Stenåldern Kan Börja. I februar kunne imidlertid alle hundehjerter glede seg da det ble klart at bandet jobber med nytt låtmateriale. Og nå har det kommet enda flere gode nyheter fra den andre siden av kjølen.

På bandets MySpace-side bekrefter de nå at de kommer til å spille på Helsingborgsfestivalen 26. juli. I tillegg skal de gjøre to konserter til, hvorav det ryktes at den ene er utenfor Sveriges grenser. Kloke hoder på diverse internett-fora konkluderer dermed at dette kommer til å være Norge. Om det er hold i disse ryktene vil vi forhåpentligvis få vite om ikke så alt for lenge, når bandet offentliggjør resten av spillejobbene.

Inntil videre: «Istället för musik: förvirring.»

Rune Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.