Nick Cave remastres

Nick Cave remastres

Foto: Morgan Flament (ABC Nyheter)

Fire av albumeneFrom Her To Eternity, The First Born Is Dead, Kicking Against The Pricks og Your Funeral, My Trial – skal slippes i løpet av høsten. De resterende remastrede albumene kommer først ut i 2009. Samtlige album krydres med blant annet b-sider fra singelutgivelser.

Samtidig slippes enda en singel fra sisteplaten Dig, Lazarus Dig!!! mot slutten av juli. Men utover høsten handler det meste om Grinderman, Caves kritikerroste sideprosjekt. Grinderman skal etter planen i studio for å spille inn ny plate like etter bandets opptreden på Øyafestivalen i Oslo.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.