Cadillac gjenoppstår

Cadillac gjenoppstår

Trondheimsbandet Cadillac eksisterte mellom 1999 og 2006, og rakk å gi ut tre album og en håndfull med ep-er. Fra å opprinnelig spille bluesrock, gikk de etter hvert over til et alternativt rockelandskap med referanser til …And You Will Know Us By The Trail Of Dead og Queens Of The Stone Age.

Deres siste album, Magnetic City, som kom ut i 2004, ble mottatt til strålende kritikker fra landets musikkanmeldere. Til tross for at de fra flere hold ble ansett som et av landets desidert beste rockeband, kom likevel aldri det helt store gjennombruddet. Mars 2006 sa de takk for seg, og låtskriver Borten gikk videre til New Violators, og etter hvert Moving Oos.

Lørdag 18. oktober har du imidlertid sjansen til å oppleve Cadillac på nytt. I anledning 8-årsfeiringen av Blæst i Trondheim, gjenoppstår bandet for å spille en eksklusiv konsert på utestedet.

– I norsk målestokk synes jeg vi har vært rockebandet med stor -R, på alle sett og vis. Så får folk legge det de vil i det, uttalte Per Borten til Adresseavisen i anledning avskjedskonserten deres i 2006.
Førstkommende lørdag ligger det i så fall an til reunion med stor -R.

Rune Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.