Oasis til Norge

Oasis til Norge

Oasis, med brødrene Liam og Noel Gallagher i spissen, var sist i Oslo Spektrum i januar 2006. Da spilte de for et utsolgt hus, til gode kritikker. Nå vender de tilbake til Oslo Spektrum tirsdag, 27. januar 2009, ifølge Live Nation.

Britene har solgt over 50 millioner album på verdensbasis, og andrealbumet (What’s the Story) Morning Glory? er det enkeltalbumet som har solgt mest. Dette albumet står som nummer tre på listen over Storbritannias mestselgende album, rett etter Queens Greatest Hits og The Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Billettsalget starter mandag 3. november kl.09.00 på billettservice.no.

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.