Spesialpris til Pet Shop Boys

Spesialpris til Pet Shop Boys

Det skriver tidsskriftet Music News. Dyrebutikkguttene kvitterer med konsert under utdelingssermonien, som skjer på Earls Court Arena i London 18. februar.

Tennant og Lowe stiftet Pet Shop Boys i London i 1981. Fem år senere slo de igjennom med singelen West End Girls, som gikk til førsteplass i en rekke land, inkludert Norge. Siden den gang har Pet Shop Boys hatt hele 40 singler inne på topp 40-listen i Storbritannia. Totalt har platesalget passert 50 millioner på verdensbasis.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.