Diamond og Rubin rir igjen

Diamond og Rubin rir igjen

Rett over nyttår skal Diamond og Rubin starte forberedelsene som skal lede til samarbeidsalbum nummer tre i rekken siden 12 Songs, som kom ut i 2005. Duoen planlegger et noe annerledes album denne gangen, melder NME.

Både ”debuten” og oppfølgeren, Home Before Dark, har høstet gode kritikker, noe Neil Diamond ikke har vært bortskjemt med de siste par tiårene. Rick Rubin fikk fart på karrieren til salige Johnny Cash gjennom en serie akustiske og personlige album på 90-tallet. Da Cash døde i 2003, innledet Rubin et tilsvarende samarbeid med Diamond.

Neil Diamond ga ut sin første plate helt tilbake i 1967, og har siden den gang solgt omtrent 120 millioner album på verdensbasis.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.