Limp Bizkit-comeback

Limp Bizkit-comeback

Originalmedlemmene i Limp BizkitFred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto og DJ Lethal – er tilbake etter hele åtte års avbrekk.

Dette bekreftes på bandets hjemmeside www.limpbizkit.com, der vokalist Durst og gitarist Borland skriver følgende:

We decided we were more disgusted and bored with the state of heavy popular music than we were with each other. Regardless of where our separate paths have taken us, we recognize there is a powerful and unique energy with this particular group of people we have not found anywhere else. This is why Limp Bizkit is back.

Bandet vil legge ut på en verdensturne i vår og sommer, med flere store festivaler på listen. Her er blant annet Rock am Ring og Rock Im Park i Tyskland bekreftet. De har også planer om å turnere blant annet Russland, Ukraina og Baltikum.

Et nytt studioalbum er også planlagt, dette vil bli bandets første med originalmedlemmene siden år 2000. Bandets tre første album har solgt over 20 millioner kopier i USA alene , og ytterligere 13 millioner i resten av verden. Limp Bizkits siste utgivelse var i 2005 – en EP ved navn The Unquestionable Truth (Part 1).

Var dette noe vi virkelig ønsket oss?

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.