Dream Theater til Oslo

Dream Theater til Oslo

De progressive metalveteranene fra New York, Dream Theater, har bekreftet at de for første gang tar sin Progressive Nation-turné til Europa i september, oktober og november i år.

Helt siden midten av 80- tallet har det bandet vært kjent for teknisk dyktighet, musikalsk allsidighet og stor spennvidde innenfor sin sjanger. Deres mestselgende album, Images and Words, solgte til gull i 1992, og blir ansett som en milepæl i utviklingen av sjangeren progressiv rock/metal.

Sist Dream Theater besøkte Oslo var i 2007. Det nye studioalbumet, med tittelen Black Clouds & Silver Linings, kommer ut 23. juni. Deres siste utgivelse var Systematic Chaos som fikk gode kritikker verden rundt.

Bandet har med seg Opeth, Bigelf og Unexpect på turnéen.

Salgsstart den 20.april kl. 09.00 via

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.