Vinn billetter til Willard Grant Conspiracy

Vinn billetter til Willard Grant Conspiracy

Det går mot en spennende høst på Betong ved Chateau Neuf, med navn som Efterklang, Supersilent, Bob Hund og No Age på plakaten. 25. september er det duket for americana-gjengen Willard Grant Conspiracy.

Bandet ble stiftet i 1995, og består i dag av et 20-talls musikere sentrert rundt vokalist og låtskriver Robert Fisher. Per dags dato har de rundt et dusin solide studio- og konsertalbum på samvittigheten, og tre dager før konserten i Oslo slippes albumet Paper Covers Stone.

Vi har totalt fire billetter å gi bort til Willard Grant Conspiracy-konserten på Betong. Dersom alt går som planlagt vil konkurransevinnerne også få sjansen til å hilse på bandet. Alt vi lurer på er hvilke to norske artister som spiller sammen på samme scene 17. oktober i år. Betong og Studentersamfunnets hjemmeside kan være et fornuftig sted å lete. Merk svaret «Willard Grant Conspiracy» og send det til konkurranse@panorama.no. Fristen er fredag 18. september.

NB: Konserten har 18-årsgrense. Ved å delta i denne konkurransen bekrefter du at du er 18 år eller eldre.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.