Nettlekkasje gir hasteutgivelse

Nettlekkasje gir hasteutgivelse

Musikkavisen NME skriver at det selvtitulerte albumet til Crystal Castles kan kjøpes digitalt fra og med fredag 23. april, mens slippdatoen for det fysiske albumet er skjøvet fra 7. juni til 24. mai.

Ontario-bandet begynner antagelig å bli vant til å måtte kaste om på planene sine på grunn av uforutsette begivenheter. Vulkanutbruddene på Island har ført til at duoen har måttet avlyse konserter i Europa denne uken.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.