Scroll To Top

Vinn billetter til Armatrading

Artister: Sjangre: ,

Veteranen Joan Armatrading er velkjent for sin blanding av folk, soul og reggae. Hun debuterte allerede i 1972, og har en lang rekke utgivelser på samvittigheten. Nå er hun på en fire måneders lang europaturné med den 21 år gamle singer/songwriteren Lisbee Stainton. Sistnevnte har fått mye spilletid på BBC det siste halvåret, og har høstet gode kritikker for albumet Girl on an Unmade Bed – som dukker opp i norske butikker denne måneden.

Joan Armatrading er også aktuell med nytt album i år. Det vi vil vite av deg er hva den heter. Send svaret til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er 19. mai, så send inn ditt svar allerede i dag, så er du med i trekningen om billetter til konserten.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer