Vinn billetter til Armatrading

Vinn billetter til Armatrading

Veteranen Joan Armatrading er velkjent for sin blanding av folk, soul og reggae. Hun debuterte allerede i 1972, og har en lang rekke utgivelser på samvittigheten. Nå er hun på en fire måneders lang europaturné med den 21 år gamle singer/songwriteren Lisbee Stainton. Sistnevnte har fått mye spilletid på BBC det siste halvåret, og har høstet gode kritikker for albumet Girl on an Unmade Bed – som dukker opp i norske butikker denne måneden.

Joan Armatrading er også aktuell med nytt album i år. Det vi vil vite av deg er hva den heter. Send svaret til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er 19. mai, så send inn ditt svar allerede i dag, så er du med i trekningen om billetter til konserten.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.