Lou Reed går i hundene

Lou Reed går i hundene

Går bikkja di i rådyrt halsbånd fra Gucci, sover i en ortopedisk utformet designerkurv og spiser hundemat med saftige biter av fasankjøtt? Har du rett og slett sluppet opp for måter å skjemme bort kjøteren på? Nå kan du ta den med på en konsert som den garantert kommer til å få mye mer ut av enn deg.

Dette er faktisk ikke noen forsinket aprilspøk. 5. juni arrangerer den tidligere Velvet Underground-frontmannen Lou Reed og kona Laurie Anderson en hundekonsert utenfor Sydney Opera House i Australia, ifølge det velkjente musikktidsskriftet NME. Samtidsmusikeren Anderson har komponert en 20 minutter lang symfoni som skal fremføres på Vivid Live Festival.

Om det blir en ren ørefest? Ikke for deg, i alle fall. Musikken skal nemlig fremføres på så høye frekvenser at den ikke kan høres med menneskeører. Med andre ord blir denne Reed-konserten enda litt mindre tilgjengelig enn hva vi er vant med fra den kanten. På den annen side kan sulteforede fans i det minste late som de får høre Heroin og Perfect Day.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.