2 – Høyt og hellig

2 – Høyt og hellig

Upolerte låter som er et ekko av amerikansk slowcore, hinter usjenert til Crazy Horse og er en videreføring av The Hold Steady. Dette er ikke minst en forutsetning for de høylytte gutta når de rocker seg gjennom 2, med en dedikert Alan Sparhawk i spissen. Den sterke åpningslåta Hide It Away har enkle, repeterende fraser og et tungt drag av amerikansk stolthet.

Ikke nok med at Retribution Gospel Choir spiller høyt, de har også en teft når det gjelder den psykedeliske biten. Samtidig er den ekte amerikanske kjernerocken hele tiden tilstede for å minne oss på at rocken som ga Crazy Horse et stort navn en gang i tiden lever i beste velgående – enda vi er i 2010.

Silje Dahl Osnes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.