From Burning Hell To Smile And Laughter – Nå kan våren komme

From Burning Hell To Smile And Laughter – Nå kan våren komme

From Burning Hell To Smile And Laughter er bandets sjette album siden debuten I Was So Unpopular In School And Now They’re Giving Me This Beautiful Bicycle (uff disse lange titlene) ble utgitt sent 2004. Det åtte manns sterke bandet med base i Malmø har ikke forandret seg stort siden den gang og pøser på med naivistisk pop av det folkelige og sommerlette slaget.

Her er det flust av naive (og noen ganger melankolske) hverdagsberetninger til tonene av radiovennlig akustisk pop med låter skrevet av og sunget av Lars Linquist og akkompagnert av fele og gitarer og en lystig blåserrekke det er plent ut vanskelig å la være å like. Jo da, vi har hørt det før, mest av alt på Billie The Vision And The Dancers fem forutgående album og det er ikke alt som ”swinger” like bra den gangen, men alt i alt kan man ikke la være å ta seg i og nynne med og ta noen forsiktige dansesteg. Og da er jo mye gjort.

Selv om det blir en smule monotont og repeterende til tider, sitter låter som 37010 We Won’t Get Any Younger og You’d Better Watch Out så til overmåte godt at jeg glatt overser de skjønnhetsfeilene som tross alt finnes

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.