Byr opp til dans

Byr opp til dans

Foto: Thomas Olsen

På deres nye album The Dance har Maxi Jazz, Sister Bliss og Rollo remixet Blancmanges Feel Me fra 1982. Beaten er ny, men Neil Arthurs vokal fra originalen er fortsatt med.

Og akkurat nå er Faithless på turné med det nye materialet, selv om albumet ikke slippes før 18. mai. Søndag kveld spilte de for et utsolgt Huxley’s i Berlin (bildet), og neste stopp er Oslo og Sentrum Scene i morgen, tirsdag.

Men Blancmange er ikke eneste gjesteinnslag på det kommende albumet. Dido, som har vært med i bandet hele veien siden debuten Reverence i 1996, og som for øvrig er Rollos søster, synger denne gangen Feeling Good og North Star. The Temper Traps Dougy Mandagi bidrar på Coming Around.

Liv i menigheten
Fotograf: Thomas OlsenI Berlin var det naturlig nok de gamle slagerne som fikk mest fart på dansegulvet. Flest hender var i været under 15 år gamle Insomnia, men også God Is a DJ bekreftet at det fortsatt er liv i menigheten. Ingen av gjestevokalistene på den kommende plata dukket opp i Berlin, og gjør nok neppe det i Oslo heller. Men bandet har med to mannlige korister som tar seg av oppgaven.

Den nye singelen Not Going Home slippes i dag. Og i morgen, 4. mai, blir det både gammelt og nytt også på Sentrum Scene.

Fotograf: Thomas Olsen
Fotograf: Thomas Olsen

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.