Popfest avlyst

Popfest avlyst

Festivalsjef Louis Holbrook forteller at det ikke var aktuelt å risikere å avholde festivalen på kreditors regning.

– Vi håpet at det skulle være mulig å trekke musikkinteresserte personer uten de store artistene, kun basert på mindre, men gode band og en generell god stemning en helg på Sørlandet. Dessverre lot det seg ikke gjøre, og vi mener at det er riktigere å trekke ut pluggen nå med god samvittighet istedet for å vente helt opp til festivaldatoen med å avlyse. Bak festivalen står ingen stor aktør med mulighet til å påta seg et underskudd i første leveår for så å satse videre, så vi valgte å ikke ta risikoen ved å gjennomføre, sier han.

Popfest 2010 skulle arrangeres på Bronseplassen og Mølla i Kristiansand fra 11.-12. juni. Uavhengige bookingbyråer og konsertarrangører som Trashpop, Spoon Train og ira ira gikk sammen om å lage et alternativ til de mer folkelige og kommersielle festivalene i Norge.

Kjøpte billetter kan ifølge festivalledelsen refunderes der de er kjøpt innen rimelig tid.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.