Lydverket lever – enn så lenge

Lydverket lever – enn så lenge

Illustrasjon: NRK.no

Dette kommer frem i en pressemelding statskanalen sendte ut på mandag.

Programleder Slettemark mener Lydverkets trofaste seere har spilt en viktig rolle i rundene NRK har hatt på kammerset vedrørende programseriens fremtid: – Seerne har vist et enormt engasjement for det vi holder på med. Den entusiasmen hjalp oss til å lage en kanonsesong, som ble avrundet med seerrekord. Nå kan vi lene oss forover og planlegge hvordan vi skal lage enda bedre og sterkere musikk-TV i 2011, sier han.

Lydverket vil fortsette å ligge under Ung-avdelingen til NRK, og redaktør Håkon Moslet er tilsynelatende en lykkelig mann: – Vi er glade for å kunne levere kvalitetsproduktet Lydverket på TV også i 2011. Programmet har en sterk posisjon, noe ikke minst vårens mobilisering viste. Det var sterkt å se Lydverket bli omfavnet med så mye støtte og kjærlighet fra publikum og media. Den responsen gjør dagens nyhet ekstra hyggelig, sier Moslet i meldingen.

Det norske musikkprogrammet går fra høsten av inn i den nye kulturstripa på NRK2. Det er ikke bestemt hva som skjer med Lydverket etter 2011.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.