Syng med Kent

Syng med Kent

Foto: Thomas Olsen

Det er ikke mange band forunt med sitt eget Singstar-spill, men nå er altså Kent innviet i den eksklusive Playstation-klubben.

Og det spiller ingen rolle om du var fan da Kent var indie på 90-tallet, eller da de var pop’ete på 00-tallet, eller elektroniske på 10-tallet. Alt er med.

For å teste ut spillet fikk vi med oss Nina Legnehed, svensk DJ og klubbansvarlig for Nordic by Nature i Berlin, samt de kommende(?) sangstjernene Emilie Anderson Rød, Kirsti Hallgren Opsahl og Helene Imislund.

– Vi kan ikke synge altså, kommer det fra jentene i kor.

– Dette er bare for gøy, beroliger vi.

Singstar Kent inneholder 20 låter i PS2-versjon og 25 låter på PS3-disken. De originale musikkvideoene ledsager de fleste låtene med unntak av noen fra sisteplata Röd, hvor bildene er hentet fra
lanseringskonserten de holdt i New York tidligere i år.

– Dette er litt nostalgisk, sier Emilie, som hørte mest på platene Hagnesta Hill og Vapen & Ammunition.

– Jeg fikk gåsehud da jeg så igjen noen av de gamle videoene, smiler Nina, etter å ha lagt sjela si i Frank fra 1995.

– Vi må ta Kärleken ventar en gang til, selv om videoen er litt ekkel, ler Emilie.

– Det er best å ta de rolige låtene, det er lettest å henge med på dem, mener Kirsti.

Som alltid med Singstar er det en fordel å kunne låtene litt på forhånd for å kunne briljere bak mikrofonen.

– Dette var veldig gøy, men spillet egner seg nok best for de som er litt fans fra før, mener jentene.

Spesielt de helt nye låtene måtte våre testsangere melde pass på, mens Chans, Dom Andra, Kärleken Väntar, Music Non Stop og Om Du Var Här slo aller best an i gruppa vår.

Fotograf: Thomas Olsen– Nina, hvordan var det å høre oss nordmenn synge på svensk?

– Det var overraskende bra! Det hørtes jo ut som dere er svenske. Vi hadde aldri klart å synge så bra på norsk! Dere hører jo mye på svensk musikk, mens vi sjelden hører på norsk, innrømmer hun.

Kent er norgesaktuelle i år, og besøker både Lakselv, Oslo, Langesund, Arendal og Trondheim i juli. Har du allerede kjøpt konsertbillett vil Singstar Kent garantert slå an som oppvarming og korte ned ventetiden betraktelig.

Disse låtene er med på PS3-versjonen: 747, Chans, Columbus, Den Döda Vinkeln, Det Finns Inga Ord, Dom Andra, Dom Som Försvann, Ensamheten, Frank, Generation Ex, Hjärta, Ingenting, Kärleken Väntar, Kräm (så nära får ingen gå), Max 500, Musik Non Stop, När Det Blåser På Månen, Om Du Var Här, Palace & Main, Svarta Linjer, Taxmannen, Töntarna, Vals För Satan (Din Vän Pessimisten), VinterNoll2, Vy från ett luftslott (Punks Jump Up Remix)

Fotograf: Thomas Olsen

.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.