Snart Radiohead

Snart Radiohead

Det begynner å bli tre og et halvt år siden de eksperimentelle rockegigantene slapp sitt foreløpig siste studioalbum, In Rainbow. Platen var eiendommelig nok lenge bare tilgjengelig som en digital nedlastning der man selv kunne bestemme hvor mye man ønsket å betale. Med det nye albumet The King of Limbs får vi en slags lettversjon av denne tilnærmingen.

Den nye platen blir nemlig tilgjengelig for nedlasting førstkommende lørdag fra en egen nettside. Foretrekker du å kjøpe platen i butikken må du vente helt til 28. mars.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.