Norske band satser i Kina

Norske band satser i Kina

Foto: myspace.com/kjellband

Turneene skjer i regi av det Beijing-baserte plateselskapet October Party Records, og de norske bandene skal besøke et titalls byer i juni og juli.

K-Jell har turnert i Kina både i 2009 og 2010. For bergenseren Steinar Hjelmbrekke blir sommeren ekstra spesiell. Han er nemlig gitarist i K-Jell, og deltar følgelig på kinaveteranenes turné først – før han tar med sitt eget band på veien senere i sommer.

Til høsten skal Hjelmbrekke også på turné i India.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.