of Montreal blåser liv i kassetten

of Montreal blåser liv i kassetten

Har du fremdeles kassettspilleren din stående på loftet eller i kjellerboden? Blås støvet av den og hent den frem! Om det forlengst utdaterte formatet får en ny vår gjenstår å se, men 25. oktober gir of Montreal en dugelig håndsrekking til kassetten. I fjor utga amerikanerne albumet False Priest på kassett, og nå følger de opp med en kassettboks bestående av samtlige av bandets 10 album.

Boksen utgis i kun 500 eksemplarer, og hver boks er nummerert og utsmykket av David Barnes, broren til bandets vokalist og låtskriver Kevin Barnes (…som for øvrig lot seg intervjue av Panorama i 2005). Siden musikk på kassett er litt vrien å digitalisere, er boksen også utstyrt med koder for MP3-nedlasting.

Dette er ikke første gang of Montreal gjør tingene litt annerledes enn andre band. I 2008 ble albumet Skeletal Lamping utgitt i hele sju formater, blant annet som t-skjorte.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.