Mazzy Star skinner igjen

Mazzy Star skinner igjen

Dette blir første gang California-bandet er aktivt igjen siden 1997, da Hope Sandoval og David Roback gikk hver sin vei etter en utmattende turné. Siden den gang har Sandoval laget musikk med Colm Ó Cíosóig, som er best kjent som trommeslager i My Bloody Valentine, under navnet Hope Sandoval & The Warm Inventions. Roback har på sin side produsert musikk og prøvd seg som skuespiller.

Mazzy Star har sitt utspring i bandene Clay Allison og Opal, som begge tilhørte den såkalte Paisley Underground-scenen på 80-tallet – samtidig med blant andre Dream Syndicate, Rain Parade, Green on Red og The Long Ryders. Første studioalbum kom i 1990, deretter fulgte ytterligere to album før Mazzy Star ble lagt på hylla.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.