Manu til Mela

Manu til Mela

Foto: Paul Familetti

Mela går av stabelen 23. august og har ifølge festivalledelsen sitt sterkeste program noen sinne. I tillegg til Manu Chao og Khaled står også artister som Adnan Sami, Ferhat Tunç, Arif Lohar og Bugge Wesseltoft på plakaten. Festivalen frister også med filmvisning og intervju med legendariske Harry Belafonte.

Manu Chao spiller lørdag 25. august, dagen før Cheb Khaled. Mela ble arrangert i Oslo for første gang i 2001 og har siden utviklet seg til å bli én av de største festivalene av sin type i Europa. Festivalen fikk knutepunktstatus i 2008, og tiltrekker seg rundt 300 000 tilskuere årlig. Mela er gratis og finner sted på Rådhusplassen i Oslo 23.-26. august.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.